Green Team Bulgaria

Има хора, които притежават дарбата да вдъхновяват за добри дела. Такъв е Калин Христов, създател на „Зеления отбор на България“. Запознах се с него по време на масовото залесяване на Витоша през есента на 2014. Попаднах случайно на страницата на инициативата му във Фейсбук. Оттогава не спирам да се възхищавам на Калин и неговите верни помощници, които като истински горски феи, елфи и добри джуджета правят всичко по силите си в името на природата и майката Земя.

Като създател на сайта Lightworkersdigest аз се чувствам съпричастна с делото и ценностите на Green Team, затова ще популяризирам и ще се включвам в тяхната дейност. Ако и вие се вдъхновите от делата на тези добротворци и пожелаете да се включите в тях, винаги ще бъдете добре дошли!

Ето описанието на групата във Фейсбук:
Зеленият Отбор на България е доброволческа формация от ентусиасти, които доказаха, че с добри идеи, борбен дух и единство, се постигат реални резултати в полза на природата и човечеството.
Нашият ентусиазъм докосна много хора в България и това ни даде надежда да продължим напред с най-големия Зелен доброволчески проект „1 милион“. Освен в него, ние се включваме в много други доброволчески инициативи, но основната ни линия е засаждането на 1 милион дървесни единици в България, без финансова помощ.

Проект „1 милион“ е свързан с идеята до 2015 г. – 2018 г. обикновени хора от цялата страна да успеем да засадим или залесим 1 000 000 дървета в България!
Това е изцяло доброволческа инициатива и има за цел да покаже пред всеки един от нас, че можем да се обединяваме и вършим добрини, съвсем задружно, независимо от различията и несретата, в която живеем.
Можем да направим нещо толкова добро без външна помощ, без фирми, без спонсорства, без политици, без лобита и платен PR.
Това е повече от трудно, но ние вярваме, че ще успеем!
За да осъществим нашата идея, ще спазваме всички норми и изисквания, свързани с месторастения, подходящи видове, климат, почви и т.н.
Крайната цел е да създадем нещо добро, красиво и полезно за България и за Човечеството!

За връзка с Green Team
Email: greenteambg@gmail.com
Facebook: Green Team Bulgaria
Официален сайт:www.greenteambg.com
Блог: greenteambul.blogspot.com
Блог на проекта „1 милион дървета“: onegreenmillion.blogspot.com

Формуляр за доброволна регистрация в Зеления отбор


Формуляр за вписване на засадени, засети или залесени дръвчета към нашата инициатива

Харесвам(2)Не харесвам(0)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *