7 начина да останеш позитивен, дори когато другите не са

С тези 7 стъпки ти можеш да останеш позитивен и в добро настроение, независимо какво се случва около теб.

1. Започвай всеки ден с нещо положително. Още в началото на новия ден прочетете нещо позитивно и вдъхновяващо. Направете това преди да отворите електронната си поща, преди да говорите с някого или да направите каквото и да е друго нещо, което може да ви донесе негативни емоции. С настройването на вашия ум на позитивна вълна чрез вдъхновяващо четиво, вие „закотвяте“ за себе си тези високовибрационни възгледи, начин на мислене и енергии.

2. Разпознавай духовната истина зад негативността. Когато някой е негативен, това в действителност означава, че той се страхува. Когато осъзнаете, че неговото вътрешно дете плаче за любов, признание и увереност, вие няма да бъдете въвлечени в енергиите на неговите страхове. Това означава, че вие имате правото и личната отговорност да не позволявате на когото и да било да злоупотребява с вас физически или емоционално. Стойте далеч от подли хора и ще живеете много по-щастливо.

3. Призовавай духовна помощ. Ако усещате, че ставате негативен или се поддавате на негативно влияние, спрете и се помолете. Молитвите разчупват модела на негативизма и ви позволяват да получите любящото усещане за Бог и ангелите, намаляват негативните реакции от стреса в тялото ви и ви дават достъп до Божественото напътствие, отговорите и решенията.

4. Предпазвай се с кристали. Носенето на бижута с кристали и камъни, покриващи сърцето, отклонява негативните енергии и ви предпазва от поемането им. Тези бижута действат еднакво мощно върху или под дрехите ви.

5. Разчиствай негативизма от себе си. Вие ще разберете, че сте абсорбирали негативни енергии по следните признаци: раздразнителност, тромавост/тежест, трудно съсредоточаване и уморяемост. Те трябва да бъдат сигнал за вас, че е време да се прочистите от негативизма по някой от следните изпитани начини:

– Седнете близо до дърво или растение в саксия и негативността ще бъде преобразувана по същия начин, по който растенията и дърветата превръщат мръсния въздух в чист;

– Потопете се в топла вана с морска сол или направете паста от морска сол и топла вода и я поставете върху сърцето си, или просто поплувайте в солено море/океан;

– Излезте навън и се насладете на природата или поиграйте с домашните си любимци или други животни (напр. нахранете гълъби);

– Седнете под луната и звездите и помолете да бъдете изчистен от негативността.

6. Награждавай се. Всяко същество – човек или животно – откликва на позитивната подкрепа. Включително и вие! Винаги се награждавайте за усилията и отделяйте достатъчно време да се наслаждавате на наградите си. Вие ги заслужавате!

7. Прави положителни промени. Тъй като вие ставате все по-чувствителен и духовно осъзнат, според Закона на привличането това означава, че вие бихте искали да работите и да се обграждате с хора, които са мили, любезни и позитивни. Вие имате правото и силата да подреждате живота си по позитивен начин. Отдайте се на позитивни взаимоотношения и позитивна атмосфера у дома и на работното място и пътят ще се отвори, за да ги получавате постоянно.

Най-важното е да осъзнаете, че вие държите контрола върху мислите си, които влияят на настроението и енергията ви. Да, трудно е да останеш позитивен, когато живееш или работиш с гневни хора. Но определено вие сте човекът, който е отговорен за своите настроения. Обвиняването на някого другиго е вид негативност и няма да ви помогне. Много по-добре е да сте в добро, отколкото в лошо настроение. Така че, поемете отговорността за позитивното си настроение, прилагайки горните 7 стъпки… и се наслаждавайте!

За повече информация относно изчистването на живота ви от негативизма можете да прочетете книгата на Дорийн Върчу Angel Detox, която ще намерите на: http://shop.angeltherapy.com/angel-detox-paperback.

По материали на Дорийн Върчу
Превод от английски: Десислава Брайкова
Снимка: http://www.magic4walls.com

Харесвам(15)Не харесвам(0)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook266Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *