Пламъци-близнаци – път към благослов (с Ваня)

27.06.2015 (събота), 11:00-15:00 ч.
ул. Кричим 12

Водещ: Ваня Стойчева

И ето че настъпва момент, в който си спомняш за връзките и отношенията в техния Божествен план и замисъл, с черешката на тортата – пламъци-близнаци. Събитието се отнася не само за пламъците-близнаци, обаче, а за всички междуличностни взаимоотношения.

Началната фаза е активирането на този спомен с всички потенциали и екстазни състояния. След първоначалната еуфория идва моментът на дългото оране и копане.

С просветлението и преминаването на пределите идват нови и нови откровения по отношение не само на пламъците-близнаци, но и на всички взаимоотношения.

Как изглеждат приятелствата, партньорските отношения, връзката родители-деца и между пламъците-близнаци в днешния ден – какви са откритията, пробивите, материализациите, които ще ни разкрие месец май с неговия белтейнски* привкус на запалени огньове и разгаряща се страст?

В първата част ще има въпроси и отговори от висшия ви Аз и вашите ангели по темите, които ви интересуват в момента.

Във втората ще говорим за пламъците-близнаци и сродните души – каква е разликата? Само с пламъка-близнак ли може да имаме пълноценна връзка? Какви видове близнаци има? Как се променят приятелствата, родителството, партньорствто?

Ще работим с физически упражнения и по двойки, за да активираме енергията вътре в нас и да я проведем и в материалното. Ще работим много с ордените на Розата и Богинята майка, както и на АА Михаил – за активиране на чистата мъжка енергия и балансиране на Ин и Ян.

Какъв е точният баланс вътре в нас, който ще ни пмогне да материализираме пламъците-близнаци?

По последни инструкции в момента тече кармично пречистване на много дълбоки слоеве от човешкото същество – пластове, които лъч не е докосвал с векове, оставали са си затворени за Светлината. След многото обелвания сме достигнали до тези слоеве. Именно тези нива на сляпа съпротива, неизяснени здрачни зони и инстинктивно-реакционни модели, заучавани с хилядолетия, са в основата на нашата невъзможност да живеем напълно във взаимоотношенията на Златната ера.

В този кръг на светлина ще можете да получите мощен тласък по изчистване на всички болки, свързани с темата, да отделите вече ненужното, за да създадете личен кръг на любовта, в който да разцъфтят онези любящи, хармонични и дълбоко удовлетворяващи взаимни въздействия, които смътно помним от Дома и за които сме копнели живот след живот.

Пътят е мащабен, но наградата си заслужава.

В практиките се използват всички налични средства – енергийно лечение, заземяване на нови светлинни мощности, ангелски послания, музика, звук, камертони, движение, забавление, смях.

Вход – 25 лв.
Facebook: Пламъци-близнаци – път към благослов

Който много желае да присъства, но е затруднен финансово, да заповяда; който желае, може да остави и повече.


*Белтейн (на ирландски Beáltaine; на шотландски келтски Bealtainn; от староирландски Beltene, „ярък огън“) е традиционен празник, отбелязван от келтските общности в Шотландия и Ирландия в началото на месец май. (от уикипедия)


ВАНЯ СТОЙЧЕВА

Vania_Stoicheva-200x300

Ваня Стойчева е музикант, автор на книгата „За Възнасянето – моята част от пъзела“, собственик и управител на издателство Фариел, преводач от руски и английски, основател на движението „Възраждане в Светлината“. Ваня контактува с ангели, архангели и извисени небесни учители чрез медитация и ченълинг (канализиране). Тя не само приема и канализира ангелските послания, но редовно провежда духовни практики, в които груповата енергия целенасочено се отправя на пътешествие по зададена тема.

Ваня е пламенна личност, която умее да вдъхновява. В блога си www.rohanna2012.blogspot.com редовно публикува послания, размисли, есета, конспекти и преводи.

Ваня:
„По душа съм поет и философ, по занимание – автор и преводач на книги, собственик и управител на издателска къща, но това са само дейности… Основното ми занимание е да бъда Служител на Светлината и да заземявам все по-нови и нови концепции, идеи и енергии от Висшите селения. Целият ми живот е посветен именно на тази задача – да бъда тук и сега, пречистена и подготвена в такава степен, та да издържам тези невинаги леки вливания на светлина и иновации на всички нива. Куп знаменателни събития ме изтикаха през 2009 г. към духовен център Гайа в кв. Горна Баня, София, където развих умението да канализирам – т.е. да общувам с ангели и Възнесени Учители. Оттогава животът ми пое кардинално нова посока. След девет изключително разтърсващи музикални работни договора в Швейцария, които нарекох „швейцарските тунели“, през 2012 г. се завърнах окончателно в България, въпреки че имах възможност да остана в чужбина и досега не съм съжалила нито миг за това свое решение… макар че невинаги е лесно да го отстоявам.“
* * *
В началото на 2015 г. Ваня първа приветства публично идеята ми за печатно издание с работното заглавие „Earth & Heaven“, като я представи пред многобройната си аудитория на една от своите светлинни практики. Благодаря ти, Ваня!
Впоследствие идеята ми за печатно издание се трансформира в сайта Lightworkersdigest, който виждате сега.
* * *
За връзка с Ваня:
Facebook: Ваня Стойчева
Тел.: 0886 473 654
www.rohanna2012.blogspot.com

Харесвам(1)Не харесвам(0)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *