Още начини за енергийна защита

Има различни начини, чрез които, тези от вас, които са тръгнали по духовния път на развитие, могат да се предпазват на енергийно ниво. Всички ние следваме различни пътища на развитие, но те завършват на едно и също място. Независимо коя посока сте избрали, тези съвети за защита могат да ви помогнат по пътя.

Салвия (градински чай)

Добре е винаги да имате под ръка от него. Ако чувствате напрежение, от което искате да се освободите – в дома, на работното място или някъде другаде – можете да вземете стрък градински чай и да го запалите, докато започне да дими, а след това да обиколите с него дома или офиса си. Ако ви престои преместване на дома или работата, е добре да направите това още преди да сте отишли на новото място. Обичам пакетирания бял градински чай, но можете да го използвате и на стръкове. Аз дори започнах да си отглеждам собствен градински чай и да го суша.

salvia image
Салвия (градински чай), снимка: Интернет

Сега имам насаждения около цялата къща. Салвия можете да откриете също така ивъв вид на ароматни пръчици и да ги използвате, докато работите или медитирате. Това пречиства въздуха и ви кара да се чувствате малко по-спокойни.

Сфери (балони) от светлина

Можете да започнете деня си с молитва и представяйки си сфера от бяла или златна светлина около себе си, която ви предпазва, докато сте в движение през деня. Можете да призовете който и да е ваш любим Възнесен учител или водач. Аз призовавам моя основен водач Архангел Михаил да бъде с мен през целия ден. Можете да използвате това, което ви кара да се чувствате добре, както и цвета, който чувствате, че е най-подходящ за вас. Аз също така си казвам „Отче наш“, докато визуализирам балоните от светлина около себе си. При наистина стресови ситуации или отрицателна енергия наоколо, си представете Светлината като щит на броня около вас. Щитът на бронята няма да позволи нищо да проникне във вашата аура или енергия, вие ще бъдете заземен, а

Light sfera
Енергийна сфера от светлина, dharmaauthor.files.wordpress.com

негативната енергия ще се връща обратно към своя източник. Представяйте си щита на бронята във всеки цвят, който ви кара да се чувствате добре. Това е грижа за собствената ви енергия и за самите вас.

Кристали

От векове кристалите се използват за различни неща. Можете да ги използвате за лечение, за проявление, за медитация и за гадаене. Кристалите се използват също така за предпазване от нежелана енергия, електромагнитна енергия, както и други енергии, които ви се изпречват по пътя. Ако носите кристални бижута или държите някакъв кристал около себе си, можете да го „изкомандвате“ да направи нещо по ваше желание и това е още един чудесен начин да се предпазвате през целия ден. Съществуват такива прекрасни камъни, които се използват за защита, като селенит (любимият ми), черен турмалин, гагат, сардоникс (вид халцедон) и още няколко. Вземете си този, който чувствате, че е най-подходящ за вас. Става въпрос за вашата собствена енергия и как да я защитавате през целия ден, докато това се превърне за вас в рутина. Щом веднъж „изкомандвате“ кристала да ви предпазва, вие ще усетите,

selenit-kamen-bogini-luny_2
Огърлица от селенит, intersed.com.ru

че нивото на енергията ви се покачва и можете да се фокусирате по-добре върху това да живеете живота си, вместо да се притеснявате за някой друг, вследствие на поетата чужда негативна енергия.

Ако искате да намерите още информация за кристалите – как да ги почиствате, зареждате и „командвате“ – можете да посетите Facebook страницата Дорийн: http://www.angeltherapy.com.

По материали на Дорийн Върчу

Превод от английски: Десислава Брайкова,

www.lightworkersdigest.com

Илюстрации към материала:
dharmaauthor.files.wordpress.com
intersed.com.ru
Internet

Харесвам(36)Не харесвам(4)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook736Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Едно мнение по „Още начини за енергийна защита“

  1. Един от най-познатите начини за енергийна защита, използваща сол, която много от нас са използвали, без дори да знаят, е да си вземете

    Харесвам(10)Не харесвам(2)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *