Силвия Маринова

Sylvia_Marinova

Най-важното за мен: Щастливо омъжена, с две прекрасни момчета.
Образование: Френска гимназия, Френска филология.
Страст: Изчела съм хиляди книги на четири езика. Можете да ме оставите в една книжарница и спокойно да забравите за мен в продължение на месец.
Коя съм аз в духовно отношение? Това го казва най-добре моят ангел-хранител през Акашите, в сеанс проведен от невероятната Ваня Стойчева:

„Аз съм твоят ангел-хранител, а ти си моята кралица на Пентаклите. Когато се потапяш в Таро, ти си като един отворен Граал за необятната Божествена благодат. Таро и ти – това са двете страни на Божественото откровение. Това е свещено твое занимание и аз те насърчавам да направиш всичко възможно, за да го развиваш, разпространяваш, да намираш все нови и нови начини да предоставяш тази информация на хората.

Ти имаш много силна интуиция сама по себе си, но в реалния живот тази интуиция често бива помрачавана от външни влияния, както и от някои недоизчистени вътрешни нагласи. Когато вземеш Таро в ръце обаче, ти се потапяш наистина навътре в себе си – в магията на своята богата, древна памет – а оттам можеш да измъкнеш съкровищница от символи, вдъхновение и духовно водачество, чрез които да помогнеш на хората да намерят Пътя в живота си.

Нашата препоръка към теб е да откриваш все повече и повече начини да осъвременяваш тази древна практика, защото някои от символите трябва да бъдат преосмислени според Сегашния космически момент – така тази древна сила за Духовно ръководство ще може да бъде още по-приложима, още по-леко достъпна и полезна за хората.

Това е твоя лична, много благородна задача и без съмнение ти можеш да я превърнеш в част от професионалното си поприще, защото благословен е трудът на онзи, който е вложил усилие, безгранична любов и сила в това да развива духовността, интуицията и дълбоките Свещени знания.

Благословен и светъл е Пътят ти с тази вековна практика. Имаш цялата ми подкрепа по отношение на всичко, което предприемаш.“

Силвия е собственик и основател на Таро-училището „Хермес и Иллара“, автор на електронната книга с пълно заглавие „Огледалце, Таро-Огледалце на стената, кой е най-щастливият човек на Земята? – Свободният!“.

Повече за Силвия ще научите от нейния уебсайт Таро-магия.

За връзка със Силвия:
Facebook: Sylvia Marinova
Тел.: 0886 576 544
Email: sb_marinova@abv.bg

Website: www.taro-magic.eu
Blog: www.tarot-variations.blogspot.com
Google+: Sylvia Marinova

Харесвам(9)Не харесвам(0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери