Сал Ракели

Sal_Rachele1

Сал Ракели е учител, лечител, ясновидец и мистик с повече от 35-годишен опит в областта на човешкия потенциал.

Автор е на книгите „Земята се пробужда: Пророчества 2012 – 2030 г.“, „2012 г.: Измененията на Земята и бъдещето на човечеството: Послания от Основателите“, „Живот на предела“, както и на много статии и канализирани послания от просветлени извънземни същности, ангели и възнесени учители.

Сал Ракели разкрива своите медиумни и интуитивни способности в средата на 70-те години на миналия век чрез Силва Метод. По-късно създава свой собствен уникален метод за медитация, наречен „Алфа-Тета програмиране“, чиято цел е препрограмиране на подсъзнанието и отключване на вътрешния творчески потенциал.

През 80-те години той се занимава с различни видове медитация, терапия и йога, включително съзнателно дишане и пречистване на тялото и ума. От 1980 г. се занимава задълбочено с Таро и започва да съчетава ръководени медитации с медиумни и духовни консултации.

Сал е също и класически пианист и през 1984 г. започва записи на оригинална нюейдж музика, в т.ч. „Ангелски танц“.

През 1994 г. издава първата си книга, „Живот на предела“ – ръководство за самостоятелна помощ.

В началото на 2000 г. Сал започва съзнателно предаване (ченълинг) на Лиа (същество от шеста плътност), както и на арктурианците (колективно съзнание от седма плътност). Той работи също с Господ Сананда (свръхдушата на Исус), богинята Изида от осма плътност и Боговете Творци от 12-то измерение, известни като Основателите.

През 2007 г. той става съавтор (заедно с Основателите) на книгата „2012 г.: Измененията на Земята и бъдещето на човечеството: Послания от Основателите“ – научен и духовен пътеводител за настъпващите времена.

Отскоро Сал е насочен да помага на душите да излекуват своите минали, паралелни и бъдещи „Аз“ чрез „изцеление на времевата линия“ – космически рифрейминг процес, включващ сливането на настоящи и минали животи с Божественото Присъствие. Тази уникална негова терапия позволява на душите да изцелят травми от ранното детство или от предишни животи.

Съосновател на Мистична школа Сананда, Сал също е Рейки-учител и създател на поредица от дискове за медитация, с цел да ви помогне да развиете медиумните си способности.

Сал Ракели живее в САЩ, но пътува интензивно по целия свят, като провежда множество практически курсове и семинари по темите за изцелението и възнесението.

Повече за Сал Ракели и неговата дейност можете да намерите на неговия сайт: www.salrachele.com.

Харесвам(3)Не харесвам(0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери