Радина Сундари Дян

RAdina-3-639x430

Сундари Дян е име, дадено й от нейния духовен учител. Радина е създател на RhythmSpace – градското пространство за медитации и на танцово-медитативната практика „Отвъд Ограниченията“ – практика за среща със себе си чрез лечебната силата на танца и движението. Ако може да се говори за цел на тази практика, то тя е да помогне на човек да преживее директно истинската си природа.
Радина е била шампион на България по латиноамерикански танци. Танцува и преподава танци повече от 20 години. Майка е на две момчета и обича като майка едно момиче. Работила е в сферата на рекламата и инспирейшън маркетинга. Изявява се като художник по костюмите на рекламни и PR събития, на телевизионни реклами и дори на един филм.
Последното занимание рязко обръща живота й в съвсем друга посока. Отпътува за Ню Йорк, където посещава танцови практики по метода на Габриелe Рот и се влюбва в свободното танцуване. Обича да се връща в Индия, обича живота в ашрама, Ошо медитациите, свободата да пътува сама и вълнението от срещите с хората по пътя.

Facebook: Rhythm Space
Email: rhythmspace@abv.bg; radinarada@abv.bg
Tel.: +359 897 889 181

Харесвам(1)Не харесвам(0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери