Петър Няголов

Peter Niagolov2

Петър Няголов следва пътя на духовната себереализация от над 30 години. Основното в този път е работата с дълбоко вкоренените нагласи, които определят реалността на всеки човек. Тази дълбочинна работа се извършва чрез лично себеосъзнаване и с помощта на високовибрационни енергии.

Петър провежда сеанси за балансиране на емоции и тяло по метод, който е получил спонтанно и е нарекъл ДЪХ (Дълбоко Хармонизиране). В тези сеанси се разчита на Висши същества, които Петър нарича Учителите. Те въздействат директно върху умственото, емоционалното и физическото тяло, като същевременно издигат личната осъзнатост до нива, на които излекуването се случва спонтанно.
Освен в България е лекувал в Гърция, Турция, Индия, САЩ, Великобритания.

Заедно с Атина Санториниу е един от основателите на духовен център Гайа, където беше първият ми учител в областта на духовното. Благодаря, Петър!

Петър води създадени от него курсове като „Разширение“, „Разкрий Свещения си договор – и го живей“, „Партньорство“, „Себеотдаване“, „Обичай Себе си“, както и практиките „Свързване с три полета – на здравето, на изобилието и на любовта“, „Разкриване на моделите, пречещи на изобилието и как да ги преодолеем“, „Освещаване на връзката“ и др.
Автор е на множество статии по саморазвитие, а също на книгата „Аз обичам себе си – върховната тантра“.

Майстор е на контакта с Акашовите записи. Организира и води свещени пътувания по места на силата, а също и духовни ритрийти. От много години провежда индивидуални и групови енергийни сеанси за лечение и балансиране на всички тела. Интересува се от дълбоко вкоренените ограничаващи и разболяващи нагласи и как те могат да бъдат трансформирани.
Съ-автор и организатор е на движението „Лечение за България“. Има един син.

За връзка с Петър:
Facebook: Peter Nyagolov
Тел.: 0888 001 224
Email: nyagolovpeter1@gmail.com
Петър отговаря на вашите въпроси в: ask.fm

Харесвам(4)Не харесвам(1)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери