Милуш и Деси

Milush_Desi1

Милуш Кадиев и Десислава Иванова са двете половини на едно цяло. Затова и много по-често ще ги срещнете като 2в1 – под общия псевдоним Милуш Деси, отколкото с пълните им имена и поотделно.

Запознах се с тях по време на курса по Акашови записи в духовен център Гайа, в кв. Горна Баня, София, в началото на юни 2013 г., където заедно с Атина Санториниу и Петър Няголов, те бяха мои учители. Благодаря, Милуш и Деси!

Както Милуш, така и Деси, имат интересен и вълнуващ житейски път – от преуспели материално личности, животът им преминава през много изпитания, докато ги срещне и превърне в духовно извисени хора, които щедро раздават от себе си на другите.

Днес Милуш и Деси вече вървят по свой собствен, самостоятелен път като водещи на медитации, практики и курсове, а Деси и като автор на прекрасни ангелски енергийни бижута.

Можете да се свържете с тях чрез:
Facebook: Milush Desi
Facebook публична страница: Акашови записи
Тел.: 0896 060 665
Email: abundancemd@gmail.com
www.akashovizapisi.com

Харесвам(3)Не харесвам(2)

2 мнения по „Милуш и Деси“

  1. После се запознал с Деси и днес двамата обучават хората как сами могат да влязат в контакт със своите Акашови записи, за да почерпят необходимата информация и да възвърнат изгубения баланс.

    Харесвам(0)Не харесвам(0)
  2. Здравейте, гледах вашето участие в сутрешния блок на Бтв и се заинтересувах от вашите идеи, които аз споделям. Но проблемът, който имам не е лично мой, а се отнася до сина ми, който е на 37 години и има някаква депресия и омраза към себе си, която го кара периодично да се налива с алкохол по 2-3 дни докато му стане лошо.Иначе е интелигентен, добър и работи, но това му пречи и съм притеснена за него. Можете ли да помогнете по някакъв начин? Благодаря.

    Харесвам(0)Не харесвам(0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери