Мая Райкова

МАЯ РАЙКОВА

Maya Raykova-edit2

Мая: „Трудно ми е да се определям, защото съм някакъв гигантски пачуърк от хиляди разноцветни парченца, от всички видове духовни традиции, съществували някога на Земята, харесвам си всяко едно от тях и искам всичко да се вижда – такова каквото е . В този живот се връщам пак към Духа, с всичко, което Душата ми е насъбрала през хилядолетията и съм се нагърбила, като много други Души, с великата задача да го свържа в едно Цяло и така да продължа напред. Щастлива и благодарна съм, когато можа да помогна и на другите да го направят, да постигнат Единството най-напред вътре в себе си, за да могат да го живеят и във физическата реалност.

Преди няколко години създадох свое студио за медитации, наречено АLHAMBRA, и водя различни медитативни практики, които са изцяло ориентирани в тази посока, информация за тях можете да намерите на страницата на ALHAMBRA във Фейсбук.

Сред приоритетите в работата ми е и кармичното лечение със светлина, което се извършва в индивидуални сеанси и касае осъзнаването на съвсем контретни, специфични причини, причиняващи различни заболявания и душевни терзания.“

За връзка с Мая:
Facebook: Maya Raykova, ALHAMBRA
Тел.: 0878 690 560
Email: mayaray@abv.bg

Харесвам(0)Не харесвам(0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери