Дорийн Върчу

Doreen

Дорийн Върчу (Doreen Virtue) е доктор по психология и e природно надарена ясновидка, която работи с царството на ангелите и елементалите. В книгите и курсовете си тя предава на хората техните напътстващи и вдъхновяващи послания. Автор е на много книги и гадателски карти, сред които „Ежедневни напътствия от вашите ангели”. Дорийн Върчу е чест гост на международни телевизионни и радиопредавания. Книгите и статиите й са цитирани в много международни печатни издания и са преведени в много страни по света.
След един инцидент през 1995 г., когато се среща лице в лице със смъртта, д-р Върчу преминава на нов етап в духовното си развитие и започва да обучава хората как да общуват със своите ангели. Тя провежда семинари по цял свят, както и специализирани курсове по ангелска терапия. Подробна информация за нейната работа можете да получите от уебсайта www.AngelTherapy.com.
Можете също така да слушате нейните седмични радиопредавания и да я потърсите за индивидуална консултация, като посетите уебсайта HayHouseRadio.com.

Харесвам(3)Не харесвам(1)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери