Ваня Стойчева

Vania_Stoicheva

Ваня Стойчева е музикант, автор на книгата „За Възнасянето – моята част от пъзела“, собственик и управител на издателство Фариел, преводач от руски и английски, основател на движението „Възраждане в Светлината“. Ваня контактува с ангели, архангели и извисени небесни учители чрез медитация и ченълинг (канализиране). Тя не само приема и канализира ангелските послания, но редовно провежда духовни практики, в които груповата енергия целенасочено се отправя на пътешествие по зададена тема.

Ваня е майстор на контакта с Акашовите записи, основател на движението „Възраждане в Светлината“, лектор и водещ на серия практики по Възнасяне и приемане на Светлинните еволюционни кодове на Новото време. Провежда сеанси по разчитане на Акашовите записи, изцеление на духа и тялото чрез ангелски енергии, звук и интегриране на Висшия Аз; усвояване на новите модели за живот в благодат и хармония във всички сфери – физическо и душевно здраве, изобилие, творчество, взаимоотношения, връзки пламъци-близнаци. Като професионален музикант тя изготвя лични звукови портрети, които са като индивидуална музика за медитация и „припомняне“ – един вид енергетичен подпис на душата. Изцяло посветена на Новите Енергии и еволюцията на човека в нов вид – homo luminus.

Ваня е пламенна личност, която умее да вдъхновява. В блога си www.rohanna2012.blogspot.com редовно публикува послания, размисли, есета, конспекти и преводи.

Ваня:
„По душа съм поет и философ, по занимание – автор и преводач на книги, собственик и управител на издателска къща, но това са само дейности… Основното ми занимание е да бъда Служител на Светлината и да заземявам все по-нови и нови концепции, идеи и енергии от Висшите селения. Целият ми живот е посветен именно на тази задача – да бъда тук и сега, пречистена и подготвена в такава степен, та да издържам тези невинаги леки вливания на светлина и иновации на всички нива. Куп знаменателни събития ме изтикаха през 2009 г. към духовен център Гайа в кв. Горна Баня, София, където развих умението да канализирам – т.е. да общувам с ангели и Възнесени Учители. Оттогава животът ми пое кардинално нова посока. След девет изключително разтърсващи музикални работни договора в Швейцария, които нарекох „швейцарските тунели“, през 2012 г. се завърнах окончателно в България, въпреки че имах възможност да остана в чужбина и досега не съм съжалила нито миг за това свое решение… макар че невинаги е лесно да го отстоявам.“
* * *
В началото на 2015 г. Ваня първа приветства публично идеята ми за печатно издание с работното заглавие „Earth & Heaven“, като я представи пред многобройната си аудитория на една от своите светлинни практики. Благодаря ти, Ваня!
Впоследствие идеята ми за печатно издание се трансформира в сайта Lightworkersdigest, който виждате сега.
* * *
За връзка с Ваня:
Facebook: Ваня Стойчева
Тел.: 0886 473 654
www.rohanna2012.blogspot.com

Харесвам(4)Не харесвам(0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери