Атина Санториниу

Athena

В продължение на 28 години Атина Санториниу практикува и преподава медитация и ръководи курсове за пробуждане на вътрешната сила. Надарена с виждане за фините светове и енергии, с проникновение и вътрешен взор, тя предава послания от Акашовите записи с цел лечение и духовно израстване. Създател е на Център за духовно образование „Гайа“ и на известния курс-посвещение в четири нива „Как да отваряме и разчитаме Акашовите записи“, както и на други курсове. Провежда сеанси с Енергията на Нулевата точка по метода Енергийна матрица. Владее на майсторско ниво метода за емоционално уравновесяване с енергията на цветята „Цветните извлеци на д-р Бах“.

Като духовен лечител в практиката си използва Виолетовия пламък на Сен Жермен за премахване на вътрешни блокажи на различни нива и за преобразуване на всички лични енергии. Атина е автор на придобилата известност книга „Послания от архангелите“ и „Послания от учителите“, издадени от духовен център „Гайа“, в която са събрани най-ярките послания за различни хора, получени от библиотеката на Акашовите записи чрез Атина. Книгата съдържа диск с медитации, също получени от Акашовите записи, звучащи на фона на музика, специално композирана от Константин Марков.

Квалифициран специалист по рефлексология. Организира пътувания за големи групи от хора по свещени места в света. Майстор на изобилието и манифестирането на мечтите си. Има една дъщеря.


Атина Санториниу е човекът, който донася знанието за Акашовите записи в България. Тя притежава светлината и мъдростта на звездните небесни учители. Няма национална принадлежност, защото е гражданин на света.

Родена в Гърция, тя от дълги години живее в България, но е свързана с Индия, където се обучава в продължение на 12 години, САЩ и многобройни чудни земни кътчета. Атина съчетава в себе си величието на мъдростта с бликащата по детски чиста радост от живота.

Атина е мой любим духовен учител. Влюбих се в нея още първия път, в който я видях в двора на легендарния център Гайа в Горна баня. Тя умее да превръща и най-трудните уроци в радостно забавление. Тънкото й чувство за хумор и звънливият й смях разтварят всяко напрежение и прекалена сериозност. Атина е човекът, който винаги ми напомня, че най-важното в нашия земен път е не крайната цел, а радостта от самото пътуване. Да вървим и да учим уроците си, но не докато страдаме героично-мъченически от тях, а с радост, удоволствие и благодарност за това, че имаме възможност да сме в този живот, тук и сега, в това измерение, преоткривайки пътя към звездите.
„Не забравяйте радостта и смеха по пътя!“ – ето на това ме научи Атина. Безценен урок за всеки земен жител, който ежедневно среща безброй поводи за отчаяние и песимизъм. Достатъчно е само да повярваме, че не сме сами в трудностите, а сме обградени от безброй невидими светли същества – ангели и небесни учители, които се грижат и бдят над нас. Единственото, което се иска от нас, е да се научим да се обръщаме към тях за помощ и съвет не само в критични и съдбоносни ситуации, но и в тихото ежедневие, когато дните ни отминават почти незабелязано. Благодаря, Атина!

Днес Атина Санториниу обитава своя нов духовен и земен дом в град Поморие, но вероятно ще я срещнете някъде по света. Тя е от първите небесни пратеници тук, в България, дошли да ни научат как да се свързваме с висшия си Аз, с духовните си учители и с Вселенската библиотека на Акашовите записи. Нейните курсове, семинари и практики са достъпни за всеки, който е готов да пристъпи през прага на „невидимото” и да заживее в една нова и чудна реалност, където мечтите се сбъдват, а животът на Земята е най-висш Божествен дар, изпълнен с лекота и радост.

Атина: „Радвам се да наблюдавам чудесата, случващи се всеки ден в живота ми… Те наистина се случват… всеки, всеки ден… Това е все едно да гледаш как картините на мечтите ти се сбъдват, давайки път на нови мечти, които след това отново приемат реална форма. Всяка една мечта, приемаща реална форма, във всеки един миг… А когато животът ми покаже лице, дори съвсем малко по-различно от приятното, аз просто се облягам назад и мечтая. А после действам, за да се случи следващото чудо. И то винаги се случва… всеки, всеки път… Чудесата се случват чрез постоянното пътуване към Свещеното сърце.“

За връзка с Атина:

Facebook – Athena Santoriniou
Tел.: 0877 226 336

www.athenasantoriniou.com

Харесвам(12)Не харесвам(0)

Едно мнение по „Атина Санториниу“

  1. Атина ще сподели многогодишния си опит, натрупан в използване различните нива на ума, в контакта с фините същества и медитацията.

    Харесвам(0)Не харесвам(2)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери