Кои са Архангелите и с какво могат да ни помогнат

Архангелите са могъщи духовни същества, които вибрират с невероятна светлина и честота. Всеки Архангел е проявление на конкретни характеристики и качества на Създателя, Бог, както и на всичко, което Е, благодарение на необхватната Божествена светлина и любов, които въплъщава.

Архангелите служат както на Небето, така и на Земята, а техните мисии често са свързани с подкрепа за човечеството. Ето защо присъствието им е документирано в повечето религии по света.

Архангелите съществуват извън която и да е религия или култура, а и извън времето и пространството. Те могат да виждат реалността, вкл. нашето минало, настояще и бъдеще като един енергиен поток в рамките на настоящия момент, което им дава възможност да предлагат мощни насоки и да ни показват нови перспективи.

Архангелите могат да се появяват по едно и също време при различни хора, на различни места по света. Те са велики същества от светлина и безусловната любов, които координират и ръководят ангелите-пазители, водачите и другите ангели, които ни помагат на Земята. Архангелите винаги изобразяват светлината на Божественото и енергията на безусловната любов.

Архангелите са високо развити духовни същества на светлината, които винаги са готови да ни предложат своята любов, напътствия, изцеление и подкрепа, когато и да имаме нужда от тях, но е важно да знаете, че те никога няма да се намесят без наше разрешение.

Няма само един единствен правилен начин да се свържете с Архангелите или да ги призовете. Но едно нещо е сигурно – когато покачвате вашите вибрации (чрез положителни мисли и емоции) и се научите да отваряте вашите едва доловими духовни сетива, е твърде вероятно да се свържете с високовибрационната енергия на Архангелите.

В следващите материали ще ви запознаем по-подробно с характеристиките на отделните Архангели:

 1. Архангел Михаил
 2. Архангел Рафаел
 3. Архангел Габриел
 4. Архангел Метатрон
 5. Архангел Ариел
 6. Архангел Ханиел
 7. Архангел Орион
 8. Архангел Йофиел
 9. Архангел Мюриел
 10. Архангел Уриел
 11. Архангел Азраел
 12. Архангел Задкиел
 13. Архангел Хамуел/Шамуел
 14. Архангел Йеремиел/Рамиел/Ремиел
 15. Архангел Разиел/Ратциел/Саракаел или Сюриел
 16. Архангел Сандалфон

LightworkersDigest

Харесвам(224)Не харесвам(14)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook4.7kShare on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *