Картини от Антоанета Царева

Антоанета Царева сътворява ангелски енергийни картини, които рисува в медитация – с пръсти, с маслени бои и вградени кристали, които нежно разпръскват разноцветната светлина и така излъчват и увеличават вибрациите на Хармония, Любов, Щастие, Радост, Божествено изобилие, Благодат, Разкош и Ангелска нежност.

Картините и цялата й дейност са част от проекта й за финансиране на Светлинен творчески център за Новите деца и за всички, желаещи да творят с новата енергия и Любов свята.

Творчеството й е част от нейния проект „Любов, Светлина и Щастие за всички, за най-висше благо и добро на Цялото“ и Проект „Светлинен град – Слънчев свят“.

Тони е създател на Фондация „Светлинен Съюз – Оренда“, чиято дейност включва различни светли новаторски проекти за благото на всички.

Повече за Тони Царева можете да прочетете тук.

КАРТИННА ГАЛЕРИЯ – АНТОАНЕТА ЦАРЕВА

  1. Вълшебното кристално сърце
    рисувана с маслени бои с вградени вълшебни кристалчета и ангелска любов за сбъдване в светлината – аметист, планински кристал, розов кварц, перла. 0.30 м – 0.35 м платно – 230 лв. С картината е спуснат и стих:
КРИСТАЛНОТО СЪРЦЕ
Кристална светлина засиява
и брод виждам широк,
Нов свят съзирам с очи нови
и благодат сияе навред…
Кристала сърдечен се разтваря
като цветен лотос от вечността
и лъчи като от извор потеглят
към души, светове и Земя.
Облята и светла политам
и поглеждам отгоре света,
а Земята, светеща се смее,
сияеща в кристална чистота …
Кристални сърца навред се сливат
като цветен кристален букет
и вселената свети искряща
огряна от нашата любов
навред, в безкрайността…
Антоанета Ана Арт

 

Сърце Тони Царева
ВЪЛШЕБНОТО КРИСТАЛНО СЪРЦЕ

 

2. Цветно настроение с кристалчена любов
рисувана с маслени бои с кристалчета аметист, розов кварц, авантюрин, планински кристал, ахат, тигрово око, карнеол.
Рисувана с пръсти с цветните лъчи на Архангелите с висша октава на Любовта от Божествения източник и сферите на Светлината. Платно – 0.30 м – 0.40 м – 250 лв. С картината е спуснат и стих:

ЦВЕТНА ПРЕЛЕСТ, ЗА ДА СБЪДНЕМ СВЕТЛИНА
Цветна красота се лее като Божествен Водопад
слиза чак от Дъгата, високо от Твореца Бог.
Нежно ни подава цвят по цвят, стигащи до нас с любов и поемаме ги ведро, за да сбъднем Светлина.
Толкова дълго чакали сме този Цветен Рай,
за да бъде на Земята звездна сбъдната мечта…
Антоанета Ана Арт
DSCN6006
ЦВЕТНО НАСТРОЕНИЕ С КРИСТАЛЧЕТА ЛЮБОВ

 

3. Благодат
рисувана с пръсти с вграден цитрин – камък, привличащ благоденствие. Излъчва радост, щастие, благодат и светлина с най-чиста октава и Божествена Любов. Подходяща е за дом, офис, бизнес, където са нужни светлина и благодат във всичките желани форми и източници.
Известен е като „Камъкът на късмета“, тъй като насърчава успеха и изобилието, особено в бизнеса и търговията.

Размери 0.40 м – 0.40 м – 250 лв.
DSCN5609
БЛАГОДАТ

 

4.  Светъл нов ден, благословен
рисувана с маслени, перлени и златни бои; рисувана с пръсти на платно, с вграден планински кристал и лунен камък. Картината е рисувана с преведена Божествена Любов и Светлина за всички. Излъчва светлина, любов, щастие, настройва и хармонизира хора и пространства. Засилва имунната система и заземява благодат, любов и изобилие във всичките им желани проявления и форми тук и сега. Живот в Божествения център в едно с Духа .
Платно 0.40 м – 0.40 м – 250 лв.
DSCN5108
СВЕТЪЛ НОВ ДЕН, БЛАГОСЛОВЕН

 

5. Молитва
рисувана с маслени и перлени бои; рисувана с пръсти на платно, с вградени късчета зареден розов кварц – кристал, увеличаващ силата на любов, щастие, благодат, радост от всеки вълшебен миг – сега.
Изцелява на всички нива и ситуации, действа като Божествен Еликсир за душата, хармонизира пространства и хора.
Излъчва хармония, мир, мъдрост, светлина от Твореца. Осъзнавене на Божествената същност на всяка душа .
Размери – 0.40 м – 0.40 м – 250 лв.

DSCN3867
МОЛИТВА

 

6.  Цветно хоро – Цвят до цвят, душа до душа на вселенското хоро се реем…
Рисувана с маслени и перлени бои, с късчета аметист. Аметистът е вид кварц. Смята се, че неговите свойства и структура са много подобни на структурата на човека и по-скоро на това, което се нарича „човешка енергия“, затова често го свързват със съдбата и пророчеството. Аметистът подобрява личните умения и затова се възприема като кристал-талисман. Камъкът аметист е като показател за по-висшите човешки чувства и качества. И тъкмо тези качества предопределят отношението към аметиста като към камък, надарен с Божествена любов. Аметистът е един от 12-те спектъра на Божественото знание, въплъщавайки едно от 12-те свойства на Божествения път. Това свойство нашите предци са свързвали с определена защита на човека.
В картината са вградени още ахат, авантюрин, розов кварц, планински кристал .
Размери: 0.55 м – 0.30 м с двойна рамка – 280 лв.

 

Toni-Tsareva2
ЦВЕТНО ХОРО

 

7. Сливане – каквото горе, това и долу
Слей се с топлината и любовта, идваща от сърцето и просто бъди… излей всяко сияние, доброта, сърдечност, добротворчество, дело и ги изяви с любов за всички по своя си уникален начин и стил за всяка душа… това е нашият дял от всичко случващо се сега – сливане с Вселената и Твореца на всичко, което Е, с любов и лична светлина. Това е силата на личния принос на всяка душа за цялото космично сливане сега. Обичам ви, обичам себе си като уникална част от Творението. Дарявам ви тази вълшебна картина, отразяваща всичко, случващо се – единство с всичко, с розовата енергия на любовта и архангелите.

Маслени и перлени бои, рисувана с пръсти на платно в молитва и преведена цветна светлина, послания, енергия от Вселената, с които всеки ще открие своето послание за сливане с всичко, което Е, с Твореца и Творението сега, защото ние сме безценна част от Цялото.
Поръсена с диамантено-перлените частици на Сътворението на Нови реалности и Творения, с любов за всички.
Размери: 0.60 м – 0.25 м платно – 230 лв.

 

Сливане - Тони Царева
СЛИВАНЕ

 

8. Спиралата на живота
Както и да ви завърти спиралата на живота, нека да бъде с Любов, покажете вашата светлина и кристални Божествени лъчи – те са нужни Сега, за да осветят с уникалната ви цветна Благодат всичко…
Рисувана с маслени и перлени бои, с пръсти върху платно, с Божествената енергия Рейки, с любов и светлина. С аметист и перла и вграден розов кварц – камъка на Любовта.
Платно без рамка – 0.40 м – 0.40 м – 250 лв.

 

1
СПИРАЛАТА НА ЖИВОТА

 

9. Цветна радост
Маслени и перлени бои, рисувана с пръсти в молитва, ангелска музика, цветна светлина. С вградени кристалчета от розов кварц, планински кристал и лунен камък в точно определен числов, вибрационен и светлинен ред и код.
Емоционалният розов кварц носи нежност, прошка, състрадание, доброта, толерантност, вътрешен мир и хармония. Той повдига самочувствието и лекува емоционалните рани и травми. Розовият кварц премахва страховете, омразата и гнева. Помага да излекуваме дълбоки емоционални травми от детството като липсата на любов и ни помага за вътрешното ни осъзнаване.

Картината пречиства хора, пространства, ситуации, взаимоотношения, връзки с диамантено-перлена светлина и Архангелски лъчи. Платно – 0.40 м – 0.40 м – 250 лв.
Цветна радост
ЦВЕТНА РАДОСТ

 

10. Ангелски кристален град

На сън докосвам те и се рея
по твоите улици неземни
не зная сън ли е или реалност
но съм там и тук в цветна лъчиста премяна…
Творя с лъчи небесни направо от Дъгата
с кристалчета Ангелска Любов
нови форми и палати цветни
за теб, за мен кристални градове
и един Нов свят сега с група Мечтатели…

6.09.2015 г. – Ден, наситен с Божествена и ангелска любов и радост.
Маслени и перлени бои, рисувана с пръсти на платно с Архангелски цветни лъчи на Светлината, Любовта и Доброто. Всеки Архангел докосва и сбъдва с цветни перлено-диамантени лъчи чиста светлина и Христова любов, за да бъде царството Божие на Земята сега за всички. Да има мир, добротворчество, мъдрост, хармония и благодат. Такъв е Божественият план и от НАС зависи да сбъднем Христовата любов и светлина -Тук и Сега. 0.35 м – 0.40 м – 230 лв.
с Ангелска Любов, Антоанета Ана Арт

3
АНГЕЛСКИ КРИСТАЛЕН ГРАД

 

11. Любов в Светлината
Маслени и перлени бои, рисувана с пръсти с Архангелски цветни лъчи на Светлината и Доброто с молитва, ангелска музика за Любов, Мир и Мъдрост за всички. С вградени карнеол, корал, аметист, планински кристал, ахат за благодат, сила на духа и живот в Божествения център на сърцето и любовта към себе си, творението и всички. Размер 0.40 м – 0.40 м – 250 лв.

2
ЛЮБОВ В СВЕТЛИНАТА

 

12. Богинята Майка и нейните цветя
Нежно сияние слиза, Богинята Майка е тук, за да има любов на Земята и благословена е всяка душа, прашинка, цвете от Нейната чиста любов.
Маслени и перлени бои, рисувана с пръсти на платно в медитация на фона на музиката на Робърт Коксън „Ангелска Любов“, с преведени ангелски послания в енергия, форми, цветове, октави.
Картината докосва нежно и любящо сърцето, за да се разтвори да дарява и приема Любов. С любов и благодарност към Твореца и Богинята Майка.
В картината има вградени истински перли, розов кварц, планински кристал и късче аметист, които допълват и увеличават силата на картината. Размери – 0.40 м – 0.40 м платно – 250 лв.

Toni-Tsareva4
БОГИНЯТА МАЙКА И НЕЙНИТЕ ЦВЕТЯ

 

13. Цветно сливане
Маслени бои, рисувана с пръсти на платно с Божествената енергия и сила на Светата Троица, Свети Дух и цветните Архангелски лъчи и Благодат. Пречиства стари негативни спомени, програми, убеждения, страхове и всичко, което вече не ни служи по пътя ни на Земята. Всеки цвят е Архангелска целебна енергия и еликсир за душата и тялото, слети в Едно – безценна част от Божествения жив организъм на Бог-Твореца на всичко видимо и невидимо, сега с любов и цветна благодат и разкош. Платно – 0.40 м – 0.40 м – 250 лв.

ЦВЕТНО СЛИВАНЕ
Лист по лист се сливат нежно
въздух, багри и вода,
за да могат заедно в Рая
да познаят Любовта…
Клони и листа докосват
водата като с ангелски криле,
за да бъдат във омая и
в прегръдката на богове…
И политат багри от енергия и цвят,
за да украсят безкрая
с нежната палитра на Твореца-Бог.

Антоанета Ана Арт

DSCN4142
ЦВЕТНО СЛИВАНЕ

 

14. Богинята на цветята
Днес ще отглеждам с любов Бога или Богинята в зародиш, скрит(а) дълбоко в душата ми. Ще се отнасям с внимание към духа вътре в себе си, който дава живот както на тялото, така и на душата ми. Ще се пробудя за дълбоката тишина в сърцето си. Насред обвързания с времето живот ще нося съзнанието за безвременно, вечно съществуване.
Маслени и перлени бои, рисувана с пръсти на платно, с вграден корал, аметист, планински кристал и перла. Размери – 0.35 м – 0.40 м платно – 250 лв.

С цветен елей те докосвам
от рози неземни творен,
за да станеш сияние ясно
и роза омайна прекрасна…

DSCN4558
БОГИНЯТА НА ЦВЕТЯТА

 

15. Ангелът

Ангелска любов
Цветничко ми е и любящо
в благата прегръдка на Ангел бял,
нежничко на арфа ми нашепва
и с кристални цветни струни той реди…
куплети, слово и октави многоизмерни,
в унес и блаженство аз сияя
в нежна ангелска омая и белоснежна
вечер в безкрайността…
Зън-зън кристалчета редят се
като приказен гердан, струящ и цветен,
ефирен и прозрачен и за мен е сътворен…
Запалват и засияват във нощта бяла
нежни златно-перлени звезди
в музика лъчиста аз оставам с
Ангелската си Душа във вечността.

С Обич,
Антоанета Ана Арт

Toni-Tsareva
АНГЕЛЪТ

Повече за Антоанета Царева тук.

 

LightworkersDigest.com

Харесвам(17)Не харесвам(0)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook184Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Едно мнение по „Картини от Антоанета Царева“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *