КАК съзнателно да извикаме финансово изобилие в живота си?

Всички знаем, че това, което идва в живота ни през делника ние сами си го сътворяваме – несъзнателно и в много малка степен – съзнателно.

Затова реших да попитам КАК съзнателно да извикаме финансово изобилие в живота си?

tarrot knight of cups

Отговорът беше простичък: Усещането за победа на 6 жезли трябва да е активно в нас по отношение на финансовото изобилие, за да го СЪЗДАДЕМ СЪЗНАТЕЛНО.

Какво точно означава това, попитах аз отново?

Когато емоцията „Нямам“ свети силно в нашето енергийно тяло, и от там – болката от факта, че трябва да лишим себе си, семейството си, децата си, тази емоция изпраща към финансовата енергия силно негативно усещане, като СМС: Мразя те, затова, че не идваш при мен!

Интересната игра, която ни предлага Таро е следната: Отворете си портмонето, и независимо колко парички имате там, изпратете им цунами от обич. СЪЗНАТЕЛНО и ЦЕЛЕНАСОЧЕНО! Предложете на тази енергия ЛЮБОВТА СИ!

Не се безпокойте, енергията „НЯМАМ“ ще изчезне постепенно, не веднага, важното е високо вибрационната енергия на НЕЖНОСТТА да надделее.

Подредеде ги с обич по купюри. Когато ги харчете, ги изпратете с благодарност. Купете им хубав дом (портмоне) – в синьо, за да се разширяват.

Да се заиграем няколко дни, мили приятели и да видим какво ще стане. Моля ви да споделяте информация. Обратната връзка за мен е много важна.

Можете да ми изпращате отзиви и идеи за въпроси като този на taromagic@abv.bg


СИЛВИЯ МАРИНОВА

Силвия е собственик и основател на Таро-училището „Хермес и Иллара“, автор на електронната книга с пълно заглавие „Огледалце, Таро-Огледалце на стената, кой е най-щастливият човек на Земята? – Свободният!“.

Повече за Силвия научете тук

 

Харесвам(9)Не харесвам(2)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook398Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *