КАКВО Е LIGHTWORKERS`DIGEST

 • Light (от англ.) – светлина
 • Lightworkers (лайт-уоркърс, от англ.) – служители на светлината
 • Digest (дайджест, от англ.) – панорамно четиво, справочник, бюлетин, подбрана и систематизирана информация от различни източници по определена тематика или предаване на съдържанието на най-интересните публикации в определена област за определен период от време
 • Служители на Светлината – хора, които са тук с цел издигане на съзнанието на човечеството. Те служат по най-различни начини в името на разпространението на светлината и добротата сред хората на Земята.

Lightworkers’ Digest (лайт-уоркърс дайджест) е панорамно електронно издание за Служителите на Светлината. 

Наименованието Lightworkers’ Digest получих от ангелите. То носи смисъла на разнообразна сборна информация, която предава съдържанието на актуални публикации с духовна и езотерична насоченост от електронни медии и печатни издания, книги и други източници.

Lightworkers’ Digest има за цел да информира бързо и всеобхватно читателя за новостите и всичко интересно в тази сфера, като представя систематизирана панорама от вече публикувани чужди материали (препечатки и преводи); непубликувани досега материали; специално написани за читателите на този сайт материали; както и съобщения за предстоящи събития.

Това електронно издание е свързано с разбирането за Новата епоха (New age), което търси универсалната истина, като комбинира аспекти от космологията, астрологията, езотериката, музиката и природосъобразния живот. Тук ще намерите послания от ангели и други небесни същества; напътствия за лечение с ангелите и духовните учители; информация за книги, медитации, практики, курсове и други събития; материали, свързани с екологията и грижата за майката-Земя; енергийни картини; информация за камъни и минерали; съвети и препоръки за здравословен начин на живот; поезия и други.

Lightworkers’ Digest има за цел не само да информира, но и да настройва своите читатели на високите честоти и вибрации, които ни свързват с невидимия небесен свят. То е за всеки, който е тръгнал по пътя на духовното развитие, но не робува на предразсъдъци, религиозни догми и ограничения. Главна цел на изданието е да систематизира и подрежда „камъчетата“ по този път.

Първоначалната идея на сайта е да бъде „архив“, „дневник“, който да „пази“ съществени, важни и интересни неща, които срещаме по пътя към вълшебния небесен свят. Неща, които искаме да виждаме или препрочитаме отново и отново, но които са „потънали“ в морето на интернет и фейсбук. Тук ще намерите и бързи връзки (линкове) към сайтове с подобна тематика, които може да ви бъдат интересни (разположени са в лявата странична лента на сайта). Материалите са групирани по рубрики, като се запазват и могат да бъдат откривани в архивите по месеци. На началния екран, като малки квадратчета (картинки) са „забодени“ избрани съобщения за актуални събития или статии, а под тях следват по реда на публикуването си в сайта всички останали материали.

Lightworkers’ Digest има благородната цел да разширява хоризонта на своите читатели, изпълвайки ги с любов към Бог, Ангелите и Архангелите, Възнеслите се учители, Майката-Земя, хората и животните, живата и неживата природа, красотата и изкуството, както и с Вяра в силата на доброто и с Надежда по пътя към следващото измерение в този или в отвъдния свят.

Сайтът ще помага на своите читатели, като се старае да бъде верен пътеводител в „страната на чудесата“, в която попада всеки, който вярва, че Ангелите съществуват и че най-важните неща в този свят са невидими за очите.

Всичко, което се публикува в Lightworkers’ Digest, трябва да отговаря на условието за Въздигане в Любов, Красота, Знание, Мъдрост, Здраве и Радост.

С обич към вас,

Десислава Брайкова                                                                създател на Lightworkers’ Digest, по напътствия от ангелите

Харесвам(20)Не харесвам(0)

2 мнения по „КАКВО Е LIGHTWORKERS`DIGEST“

 1. Прекрасно е всичко, което творим заедно и индивидуално.
  Гордея се с всички в сайта като част от Абсолютната магия на любовта.
  Ще се радвам да публикувам и на стената си сайта ти слънце
  и ако решиш да отразяваш мои събития в сферата на Метафизичните и квантови семинари ще съм благодарна и ще допринасям заедно с всички вас за любовта и радостта от това съвършено творение наречено човек - слънце и слънчевата раса
  С уважение Анжела

  Харесвам(4)Не харесвам(0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери