12 начина да разберете, че вашите ангели-пазители са с вас! – от Мелани Беклър

Ангелите са духовни същества с много по-различна честота, в сравнение с хората. Обогатяването на вашите познания за ангелите е един от най-добрите начини да започнете да забелязвате техните напътствия, особено когато знаете някои от най-честите знаци, които те ни изпращат.

Ангелските напътствия може да дойдат при вас под формата на канализирани послания (ченълниг), сънища или чрез внезапно получено прозрение… Може да получите проблясъци на вдъхновение, да разберете нещо от своите ангели по време на медитация или да ги почувствате дълбоко във вашите психични сетива.

Насоки от ангелите може да получите и по по-деликатен начин. Ангелите постоянно привличат вниманието ни към различни знаци, оставят „улики” и „подсказки”, които ни служат за „подбутване” в правилната посока. Въпреки че в началото тези ангелски знаци може да ви изглеждат незначителни, когато се фокусирате върху тях, започнете да ги приемате и да им отдавате внимание, често те се увеличават по честота и размер.

Ангелските знаци са навсякъде около нас и могат да идват по най-различни начини в зависимост от текущите предизвикателства и следващите ви стъпки, или въпросите, които си задавате.

Вашите ангели ви познават, така че знаят кои знаци ще привлекат вниманието ви, носят персонален смисъл за вас или по най-добрия начин ще ръководят следващите ви стъпки…

Ангелите са винаги наблизо и всеки знак от тези мощни духовни същества, независимо колко дребен може да бъде, е красиво и символично напомняне за тяхната любов и подкрепа.

Ето един бърз поглед върху най-често срещаните знаци от ангелите. Може да ги получите като потвърждение или отговор на въпрос, който сте задали или да служат просто като напомняне, че вашите ангели са с вас, имат желание и са готови да ви помогнат.

Когато забележите знак, който може да е от вашите ангели, поемете дъх, почувствайте го, осъзнайте го и благодарете на ангелите си за това, че са успели да стигнат до вас чрез любовта си.

Ако се настроите за знаци от ангели и практикувате осъзнатост в настоящия момент[1], може да се синхронизирате с вашите ангели и с напътствията и помощта им.

Най-честите знаци от ангели

 1. ПЕРА

feather white
Намирането на перце по пътя ви е един от най-известните ангелски знаци. Перата във всички цветове са красиво напомняне, че вашите ангели са близо, обичат ви и ви подкрепят „иззад кулисите“. Ако намерите перца на място, за което е някак неестествено да има перца, се счита, че ви се дава особено мощен ангелски знак. Намирането на бяло перце е почти винаги знак от вашия личен ангел –дори когато на това място съществуват бели птици.

 1. ОБЛАЦИ

beimages-1020939a-jpg_150127
Един от най-очевидните знаци, че в небето има ангел, е облак, който прилича на ангел. Вашите ангели могат да насочат вниманието ви към облаци, които приличат на сърца, както и много други форми и символи.

 1. АРОМАТИ

Случвало ли ви се е някога да усетите приятен аромат около себе си, без да можете да установите откъде идва? Твърде вероятно е това да е знак от вашия ангел! Ангелите много обичат да ни заявяват присъствието си чрез въздействието на ароматите. Може да отбележите присъствието на вашия ангел-пазител чрез прекрасното богато шоколадово ухание около вас или пък да осъзнаете близостта на Архангелите чрез сладкия и фин аромат на цветя.

Ароматите са и често използван знак за привличане на вниманието от вашите предци и близки, които вече са преминали отвъд. Усещате ли парфюма на баба си и имате ли чувството, че тя е наоколо? Има доста голяма вероятност нейният дух да е с вас точно в този момент.

Ако обаче усетите някаква много неприятна миризма, това НЕ Е знак от вашите ангели! От опит знам, че ароматите, които ангелите излъчват, са винаги Божествени.

 1. БЕБЕТА И ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Бебетата и животните не притежават повечето филтри, които блокират способността на хората да виждат ясно ангелите. Забелязвали ли сте как някое бебе усмихнато гледа към тавана или развълнувано се взира във въздуха, или пък се радва на бяло петно върху стената? Случвало ли ви се е да забележите как вниманието на вашия домашен любимец е напълно превзето от нещо, което вие не виждате… Вероятно те се любуват на ангел в този момент. В присъствието на ангелите бебетата, малките деца и животните са тихи, спокойни и… развълнувани.

 1. МУЗИКА

Познавам няколко души, чиято първа среща с ангелите е била в момента, когато са започнали да чуват пеещи ангелски гласове, произлизащи извън физическия свят на хората. Ангелите също така може да общуват с вас чрез повтарящи се песни, които чувате по радиото, или чрез серия от песни със сходна тематика. Ангелите често ни изпращат послания посредством музиката, независимо дали чрез песен, която току-що започва да се „върти“ в ума ни, слушайки релаксираща музика по време на медитация или чрез някоя песен по радиото. Наблюдавайте тези напътствия, които получавате чрез музиката, защото често те са ясен знак от вашите ангели.

 1. МОНЕТИ

angel_above_clouds
Намирането на монети (или като цяло на пари) е често срещан признак за напътствие и подкрепа от духовния свят. Ако откриете монета по пътя си или някой ви даде, обърнете внимание! Дали годината, изписана върху монетата крие никакво значение за вас? Молили ли сте вашите ангели за финансова подкрепа? За какво си мислехте малко преди да забележите монетата? Твърде е вероятно това да е знак от вашите ангели или от любим човек от отвъдното… Когато намерите монета, знайте, че тя е била поставена на пътя ви умишлено, както и че това е един от символите, показващи, че сте обичани, подкрепяни и напътствани.

 1. ИСКРИ ОТ СВЕТЛИНА

angels-message
Ангелите са същества от любов и светлина. Ако видите кълба/кръгове от светлина във вашите снимки (разноцветни „орбове“ – от англ. „orbs“ ), необясними блещукания или примигвания на светлина, знайте, че всички те са среща с вашите ангели. Ярка звезда, която е привлякла вниманието ви; снопове светлина, спускащи се отгоре; проблясване на светлина, което се появява без реален източник; светлина, която се излъчва около даден обект по необичаен начин, или кълбо от светлина, което кръжи наблизо – всички те са знаци от ангелите. Опитайте следното: затворете очи и ако продължавате да виждате светлината, много вероятно един ангел е с вас. Дишайте, отпуснете се и ако сте готови, вашият ангел може да разшири светлината пред вас или да ви обгърне в ангелско сияние, носещо ви изцеление, извисяване и подмладяване.

 1. ДЪГИ

Beautiful rainbow
Дъгите са често срещан символ на Божествената любов. Когато помолите ангелите за помощ и скоро след това видите дъга, знайте, че молитвите ви са били чути и им е отговорено. Ако сте си мислили за вашите ангели или сте поискали да ви дадат знак, след което забележите дъга, най-вероятно вашите ангели ви потвърждават, че са с вас. Орб/кълбо в цветовете на дъга около Луната, двойна дъга или дъга, появила се, без да е валяло изобщо, са изключително зрелищни знаци от вашите ангели, носещи насърчение и потвърждение от небесата.

 1. ТЕМПЕРАТУРНИ ПРОМЕНИ

Ако сте в обкръжението на ангели, може да почувствате промяна в температурата, което е удивително потвърждение, че вашите ангели са с вас. Внезапно може да почувствате топла и блестяща светлина около вас. Или пък може да получите втрисане, да почувствате студ с изтръпване или напрежение в областта на главата или врата. Усещането не е неприятно.

 1. ЧУВСТВА

love-heart-cloud3
Ако имате чувството, че сте в присъствието на ангел… Вероятно сте! Може да почувствате като че ли някой току-що премина покрай теб, докато около вас няма никой, или да получите усещането, че с вас има някой в стаята, когато тя е празна. Вашите ангели могат да се свържат с вас по много фин и деликатен начин и да ви „увият“ в крилете на любовта си или внимателно да поставят ръка върху гърба или рамото ви. Понякога ангелите ще направят присъствието си много ясно, като ви дадат преливащо усещане за безусловна любов. Или когато сте в книжарница и получите тръпки, а след това една книга изведнъж пада от рафта. Знайте, че вашият ангел е тук!

 1. ЗНАЦИ ИЛИ РЕКЛАМИ

thumb_675__slider
Ангелските знаци често могат да дойдат под формата на забелязано от вас съобщение върху материален обект или билборд. Когато помолите за напътствие вашите ангели, останете с отворено съзнание и бъдете наблюдателни, защото може да започнете да забелязвате определена дума или фраза върху поредица от билбордове, в имена на улици или табели на магазини.

 1. ГЛАСОВЕ

Когато получите съобщение в ума си или ви прошепне глас, който сякаш се е появил от нищото, вероятно получавате напътствие от вашите ангели. Не си мислете, че си съчинявате! Ако не можете да чуете добре какво ви казва, помолете вашия ангел да говори малко по-силно, за да разберете. Чуването на напътствията на вашите ангели е красив знак за тяхното присъствие и се среща често тогава, когато се нуждаете от комфорт, спокойствие или ангелски съвет.

Съдържащото се в знаците на ангелите ни дава безкрайна възможност за развитие и положителна промяна. Ключът е в това да присъствате в настоящия момент, да търсите и осъзнавате ангелските послания. Ангелите разполагат с безброй възможности да ви накарат да усетите тяхното присъствие и по начини, които не са споменати тук. С присъствието и осъзнатостта си вие може да се настроите на тяхната „вълнá“ и не само да получавате, но и да се вслушвате в напътствията, които ви дават ангелите.

По материали на Melanie Beckler,
www.ask-angels.com


Бел. ред. – Всеки човек притежава четири метода или канала, по които получава Божествени напътствия – чрез образи, звуци, чувства и мисли. Повече по темата можете да прочетете в статията на Дорийн Върчу – Четирите канала за връзка с Бог.


Melanie Beckler
Melanie Beckler е международно признат автор. Нейните книги, ангелски послания, курсове и записани дискове дават на хора от целия свят пряка връзка с любовта, честотите и мъдростта на ангелската сфера и духовните измерения. Тя е създателят на www.Ask-Angels.com.

Превод от английски: Десислава Брайкова


[1] „Осъзнатост в настоящия момент“ – съществуват различни техники, практики и медитации за упражняване на осъзнатост в настоящия момент. Обикновено съзнанието ни препуска с мислите напред в бъдещето или се връща към събития и случки от нашето минало. Осъзнатостта е способността на ума да наблюдава, без да критикува. Осъзнатото пребиваване в настоящия момент, с любов, е един от преките пътища към просветлението. (бел.ред.)

Харесвам(38)Не харесвам(2)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook1.2kShare on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 мнения по „12 начина да разберете, че вашите ангели-пазители са с вас! – от Мелани Беклър“

 1. Да случвало се е .вярвам в това, не всички 12 но поне 6 от тези показани неща са се случвали и то не е било еднократно.Нека все повече хора ги усетят и разберат с душата си. Ние сме лъчисти същества и от светлината черпим силата си. Амин.

  Харесвам(3)Не харесвам(0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *