Добре дошли

Скъпи приятели, добре дошли в приказния свят на ангели и феи, леприкони и елфи, архангели и небесни учители, където дърветата и цветята оживяват, животните и птиците говорят, а ангелите ви носят върху крилете си и ви показват чудесата на този свят!
Добре дошли в моя свят! Заедно ще започнем едно чудно пътешествие в невидимия свят на мечтите, които стават реалност. Свят, в който „Любовта закон е и е сила” , в който всичко е възможно само със силата на молитвата, мисълта, желанието и възнамеряването. Свят, в който приказките, които познаваме от деца, могат да променят първоначалния си замисъл и финал; свят, в който можем да променяме предначертания си житейски път и цел по силата на собствената си свободна воля.
Това е вълшебството, което живее на тази планета Земя – нашата красива и щедра майка! Това е тайната на смисъла, който всеки от нас рано или късно започва да търси. Съ-творчеството на собствения ни живот, на реалността, в която живеем, на избрания път е най-големият от всички дарове, които имаме тук. Достатъчно е само да го осъзнаем и изберем.
Ще срещаме приказни и митични герои – добри и лоши, красиви и страшни, но постепенно ще се освобождаваме от всички познати страхове и ще започнем да живеем живота си тук и сега като „на игра”… Защото животът е игра, приятели, в която сам избираш своето място. Аз избирам страната на добрите, щастливите и силните. Избирам света, в който можеш да сътворяваш сам собствената си реалност, извън илюзорността на съвременния ни триизмерен свят. Каня и вас в тази игра, която нарекох „Приказки за възрастни”!
И сега ви отправям моята приятелска покана да вървим заедно по този път – да откриваме и претворяваме сами за себе си, с помощта на нашите ангели и феите, архангелите и чудните светли небесни същества! Пътят минава през слънчеви и тучни поляни, но и през мрачни и тъмни гори. Ако вървим по него, без да се страхуваме, ще открием истината, мъдростта и любовта, за които всички мечтаем!
Не се страхувайте да пуснете въображението си на свобода! Ще бъдете очаровани от това, което предстои да видите и почувствате, да преживеете и научите, да усетите и изпитате в най-дълбоките нива на сърцето си – там, където е събрана цялата наша Вселена, там, където живеят Бог и Вечността!
Добре дошли в този чуден свят!

Десислава Брайкова

Харесвам(25)Не харесвам(0)

Едно мнение по „Добре дошли“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Истински се вижда само със сърцето. Най-съществените неща са невидими за очите." Антоан дьо Сент-Екзюпери