Водата и повишаването на вашите вибрации

Надарете жизнените си сили с вода!

Водата е жизнено важна съставка, необходима за функционирането на вашето физическо тяло. Поглеждайки към водата от малко по-духовна гледна точка, тя е вид жизнена енергия.

Вашето физическо тяло се нуждае от вода, за да оцелее. Когато поддържате подходящото ниво на хидратация, вие помагате също така на физическото и енергийното ви тяло да бъдат леки, сияйни, чисти и в хармония с Божественото и духовните измерения.

Пиенето на големи количества вода тонизира и спомага за поддържането на умствена яснота. Когато пиете чиста филтрирана вода, вие изхвърляте токсини, което повишава вибрациите ви и води до нарастване на вашата енергия, жизненост и дори щастие.

Обезводняването (дехидратирането) може да има не само физически, но и духовни, и енергийни последствия… Ако сте дехидратирани, е много по-трудно да използвате духовните си дарби, вибрацията ви се понижава, а аурата ви отслабва. При обезводняване за вас става много трудно да разсъждавате ясно, да се концентрирате и да бъдете позитивни.

За щастие, решението е просто – пийте много вода! Нещо толкова елементарно, като носенето на бутилка вода с вас, е чудесен начин да помагате на тялото си да бъде тонизирано, чисто и леко.

Чиста вода

Когато става въпрос за вода, в повечето случаи чешмяната вода съдържа следи от тежки метали и замърсители, които могат да задръстят вашата физическа, умствена и духовна същност. Бутилираната вода може също да представлява проблем, тъй като с времето пластмасата, в която тя обикновено се съхранява, започва да изпуска химикали във водата.

Един хубав филтър за вода е безценен инструмент за поддържането на здраве и духовно развитие. Горещо препоръчвам също така да пиете от стъклена бутилка, вместо от пластмасова, която бавно замърсява водата ви. Ако се притеснявате, че стъклената бутилка може да се счупи, то вземете такава, която е изолирана отвън или пък си купете бутилка от неръждаема стомана. Ако изберете бутилка от неръждаема стомана, уверете се, че тя е от най-високо качество, тъй като някои от тях са покрити с алуминий, имат BPA (Бисфенол А) капачки или пък всъщност не са неръждаема стомана, подходяща за хранителни продукти, което е важно.

Обичам те, вода!

Според изследванията на д-р Емото, водата е много чувствителна към съзнателна мисъл. Той изучавал ефекта, който ние, като човешки същества, оказваме върху водата с нашите мисли и намерения. Неговото изследване е илюстрация на това, че ние всъщност можем да променяме вида на водните молекули чрез мислите си.

Чрез научни изследвания д-р Емото установява, че ако изпишем или залепим думи като „Обичам те“, „Красиво“, „Благодарност“ или „Благодаря“ върху стъклена бутилка с вода, това води до формирането на красиви водни кристали, когато водата в бутилката замръзне.

Думи като „мразя“, „отвратително“ или „грозно“ причиняват изкривяване на кристалите или водят до пълната им липса, когато водата замръзне и се фотографира под микроскоп.

Отбелязвам това по две причини. Първата е, вашето тяло се състои от 70% вода, така че изпращайки си любящи мисли, благословии и положителни утвърждения, вие оказвате мощна подкрепа за повишаването на вибрациите си, оздравяването, физическата си жизненост, а също така подобрявате живота си, хармонизирайки го с вашите цели и мечти.

Втората причина е, че можете да изпълните водата, която пиете, с позитивни мисли и благословии и когато след това пиете тази вода, плувате в нея или се къпете, тя на свой ред ще ви изпълни с всичко това.

Ето един прост начин да повишите вибрацията на водата: преди да пиете от бутилката с вода, или докато си пълните чашата, просто помислете: „Обичам те, вода! Благодаря ти, вода!“

Можете да използвате и метода на д-р Емото и да изпишете или залепите думи върху вашата бутилка или воден филтър, които ще изпълнят водата с Божествената същност на Любов, Мир, Надежда, Радост, Щастие, Изобилие или каквото друго пожелаете да създадете или да получите повече в живота си.

Вода, заредена с кристали

Кристалите са друг забавен начин да усилите вибрациите на водата. Вечер, когато си лягам, аз обичам да поставям малки камъчета в кръг около бутилката ми с вода и когато на сутринта се събудя установявам огромна разлика във вибрацията на водата. Селенит, розов кварц, аметист, лапис лазули и кианит са някои от сегашните ми фаворити, но аз наистина обичам кристалите, така че списъкът им би могъл да бъде много дълъг.

Използвайте всеки кристал, който ви кара да се чувствате добре, а след това обърнете внимание и вижте дали можете да забележите разлика, докато пиете тази вода, заредена с кристали и положителни утвърждения. От моя опит във времето мога ви да кажа, че има разлика!

Друг забавен начин за енергийно зареждане на водата е да си направите „Лунна вода“, като оставите стъклената си бутилка, пълна с вода, под лъчите на пълнолунието.

По материали на Melanie Beckler,
www.ask-angels.com

Melanie Beckler

Melanie Beckler е международно признат автор. Нейните книги, ангелски послания, курсове и записани дискове дават на хора от целия свят пряка връзка с любовта, честотите и мъдростта на ангелската сфера и духовните измерения. Тя е създателят на www.Ask-Angels.com.

Превод от английски: Десислава Брайкова

Харесвам(5)Не харесвам(2)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook337Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *