Богоявление 2016: Послание от Иисус

от Атина Санториниу

Възлюбени мои, мои най-скъпи братя и сестри! Всеки ден, който освещавате с любов и благодарност, правейки го специален ден на среща, се превръща в мощен ден на празненство. Ние имаме нужда от такива празници, защото те ни дават много добро потвърждение на това какво можем да постигнем, когато всички заедно се превърнем в едно цяло.

В целия християнски свят днес е ден за празник и ден на среща. И е казано: „Където има двама събрани в Мое име, Аз съм третият посред тях”. Вие сте толкова много тази вечер и Аз съм с вас.

Според вашата традиция днес водите се освещават, стават осветени. Това е така, защото в каквото и да поставите своята мисъл, вие можете да промените неговата структура. Още повече структурата на водата, която пази паметта за святост у себе си.

Вашата наука е доказала, че физическите ви тела се състоят предимно от вода. Това е така, защото структурата на този елемент може да бъде променяна много лесно и е с много голяма памет.

Също така във вашата традиция днес небесата се отварят, за да разкрият каква е ролята на Сина Божи, каква е ролята на Духа. Когато водата е структурирана с помощта на Духа, има единство, което е способно да създава, т.нар. от вас „Чудеса“. Във физическия си живот Иисус е показвал много пъти това, което вие наричате днес „чудеса“. Това не беше нито повече, нито по-малко, а тотална синхронност на елементите, проявени във физическото. И да, той го направи пред много хора, защото това беше начинът за хората да разберат и да повярват – какво е възможно да бъде създадено на физическо ниво с участието на Духа.

Моля, знайте, че всичко е съставено от фотони, енергия, светлина, а вие му придавате качество (ценност). Фигура, образувана от фотони, създава физическото. И когато са във фината си структура, дават образа на Духа. Когато два вида фотони се съберат заедно, в пълно единство и хармония, тогава всичко е възможно. И това, което се проявява, изглежда като чудо.

Но аз ви казвам днес: „Истината е, че Иисус дойде, за да докаже, че пълната хармония е възможна и всеки, който използва тази пълна хармония в името на Отца и с помощта на Светия Дух, проявява Сина Божи.“ Който е Христос, той е Царят, Майсторът на материалното и духовното едновременно.

Колко стотици години трябваше да изминат, за да достигнете до това разбиране и да сте в състояние да използвате възможността, която Иисус даде с появата си, с Богоявлението? Колко стотици година изминаха, за да разберете важността на единството в материалното и в духовното, на бъденето на едно цяло един с друг, за да разберете истинското значение на вашето семейство? Колко стотици години изминаха, за да достигнете до разбирането, че и вие можете да създавате т.нар. чудеса, които всъщност не са нещо странно и необикновено, а всекидневно съжителство между Духа и Материята.

Във вашето сърце сега разберете и последвайте Волята Божия, която е: да живеете живот с високовибрационна активност. Там, където вашите фотони, вашата светлина са Светлина от Любов, Светлина от Благодарност, Светлина на Хармония между вас. Живеейки живота си по този начин, всеки ден ще бъде Богоявление. Всеки ден ще бъде разкриване на това, което сте чрез вашите чувства, думи и действия. Богоявление на това кой е вашият Отец и как Светият Дух резонира във вас.

Прегръщайки ви с Любов тази вечер, аз не ви давам само Любов и Мир, а ви давам Божественото Единство, когато Отецът, Синът и Светият Дух са Едно във всяка форма.

Прекланям се пред вас, празнувайки. Всяка секунда на празнуване е радост за мен.

Докато дишате, чувствайте как се съединявате един с друг и продължавайте да дишате, докато постигнете Единството.

Това е ден, когато водите са осветени. Това е ден, когато Небесата са отворени, а вие сте благословени.

 

Посланието е канализирано от Атина Санториниу на 06.01.2016, по време на специалната медитация „Богоявление! Божествената светлина на Земята!”, проведена гр. Поморие.

Харесвам(27)Не харесвам(1)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook52Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Едно мнение по „Богоявление 2016: Послание от Иисус“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *