Ангелска нумерология – Дорийн Върчу

Ангелите правят всичко зависещо от тях, за да привлекат вниманието ни и да общуват с нас. Така ни помагат да излекуваме живота си. Независимо от всичко това, ние често пренебрегваме знаците, които ни дават, приемайки ги за съвпадение или за игра на въображението ни.

Ангелите казват: „Не можем да напишем посланията си на небето. Затова трябва да обръщате внимание и да вярвате, когато наблюдавате някакви знаци, които се появяват в ежедневието ви, особено в отговор на някакви ваши въпроси или молитви, които сте формулирали. Когато слушате повтаряща се песен или забележите повтарящи се цифри, кой мислите стои зад всичко това? Вашите ангели, разбира се!”

Повтарящи се цифри

Ангелите често ви изпращат съобщения, като ви показват някаква последователност от цифри. Правят го по два начина. Първо, тихичко ви нашепват в ухото, за да вдигнете глава навреме и да забележите цифрите на часовника или телефонния номер на дъската за обяви. Ангелите се надяват, че ще забележите повторението на едни и същи цифри. Например, често можете да наблюдавате цифровата последователност 111 и ще ви се струва, че винаги, когато погледнете часовника, той показва 1:11 или 11:11.

Вторият метод, чрез който ангелите ви показват последователност от цифри, които имат смисъл, например, е да насочат вниманието ви върху табелката с номера на колата пред вас, който искат да забележите. Тези, които са запознати с този феномен, стават специалисти в разчитането на разни цифрови последователности. По този начин ангелите могат да ви предават детайлни послания. Тук са посочени основните значения на някои цифрови последователности. Ако цифровото значение има друг смисъл за вас, вашите ангели ще ви кажат. Попитайте ангелите си: „Какво се опитвате да ми кажете?” и те с радост ще ви дадат допълнителна информация, за да ви помогнат в разшифроването на кода.

111 – Наблюдавай внимателно мислите си, мислиш ли само за това, за което искаш или по-скоро в негативна посока – за това, което не искаш? Тази последователност означава, че пред вас се разкриват широки възможности и мислите ви се материализират в рекордни срокове. 111 прилича на ярката светлина от светкавица. Това означава, че вселената е „фотографирала“ мислите ви в този момент и ги материализира. Доволни ли сте от мислите, фотографирани от вселената? Ако не сте, поправетеги (помолете ангелите си да ви помогнат, ако имате проблеми с контрола и наблюдението на вашите мисли).

222 – Нашите посяни неотдавна идеи започват да покълнват в реалността. Продължавайте да ги поливате и торите и те скоро ще се покажат от почвата, така че ще можете да видите доказателства за своите възможности. С други думи, не пропускайте петте минути преди чудото. Вашето проявление ще стане скоро очевидно за вас, затова продължавайте да работите добре! Продължавайте да държите позитивни мисли. Продължавайте да повтаряте призивите и визуализациите.

333 – Възнесените учители са близо до вас и искат да ви покажат, че можете да разчитате на помощта, любовта и на приятелските отношения. Призовавайте Възнесените учители често, особено, когато виждате поредица от цифри с тройки в тях. Някои от най-знаменитите Възнесени учители са: Исус, Мойсей, майка Мария, Куан Ин, Йогананда.

444 – Ангелите ви обкръжават и ви уверяват в любовта си и са готови да ви помагат. Не се притеснявайте, не сте сами, ангелската помощ е близо.

555 – Затегнете колани. Главната промяна предстои. Тази промяна не бива да се разглежда като „позитивна” или „негативна”, защото промяната е част от жизнения поток. Възможно е тази промяна да е отговор на молитвите ви, затова запазете спокойствие.

666 – Мислите ви не са балансирани, прекалено фокусирани са към материалния свят. Тази последователност от цифри ви моли да поддържате мисловен баланс между Небето и Земята. Както е казано в знаменитата „Планинска проповед”, ангелите ви молят да се фокусирате върху духа и служенето, както и да помните, че в резултат на това материалните и емоционалните ви потребности ще бъдат удовлетворени автоматично.

777 – Ангелите ви ръкопляскат, поздравления, носите се по течението! Продължавайте да работите все така добре и знайте, че желанията ви се осъществяват. Това е изключително позитивен знак, който означава, че можете да очаквате още по-големи чудеса.

888 – Завършва определен етап от живота ви и това е знак за подготовка. Тази последователност от цифри може да означава, че приключвате професионална кариера или емоционална фаза на отношения. Означава също, че има светлина в края на тунела. Допълнително: „Реколтата е узряла. Събирайте и се наслаждавайте”. С други думи, не се суетете в движението си напред и се наслаждавайте на плодовете от труда си.

999 – Завършване, край на голяма фаза в личния или обществения живот. Също така е послание за Служителите на светлината, които се занимават с лечението на Земята: „Започвайте работа, майката Земя има нужда от вас”.

000 – Напомняне за единството ви с Бога, за да усетите присъствието на Божествената любов в себе си. Означава също, че някаква ситуация е направила пълен кръг.

По материали от: www.angeltherapy.com

Харесвам(16)Не харесвам(2)

Още по темата

Сподели това чрез...Share on Facebook74Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Едно мнение по „Ангелска нумерология – Дорийн Върчу“

  1. Vsichko e vqrno az postoqno vijdam povtarqshti se cifri nay ve4e 333 111 222 i 7777 kakto i 444 angelite sa okolo nas i ni pomagat za jalost mnogo hora ne vqrvat no az vqrvam i mnogo pati sa mi pogali kogato sam bil v trudna situacia 🙂

    Харесвам(0)Не харесвам(0)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *